m.me/283274875773112

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние присъстваме на българския пазар вече 2 годни. Имаме богат професионален опит в подобра на: Неквалифицирани и Квалифицарани кадри

Работили сме и работим и за малки и за големи компании. Нашата цел е да намерим "ТОЧНИТЕ ХОРА ЗА ТОЧНОТО РАБОТНО МЯСТО". 

Всеки ден правим подбор и усъвършенстваме нашата система и лични умения, за да можем да дадем най-доброто качество на най-добрата цена за нашите клиенти.

ИЗБЕРЕТЕ НАС, защото ние вярваме в: положителната нагласа, професионализма, взаимното уважение, честността и коректността. Прилагаме тези принципи всеки ден в своята работа, за да можем да сме полезни на клиентите си.

Използваме подхода "ПЕЧЕЛЯ-ПЕЧЕЛИШ", защото само той може да донесе доволни клиенти, които ни препоръчват и работят с нас многократно. 

Срещнете се с нас и се уверете, че написаното тук е не само думи.   Опитайте и спечелете спокойствие, време и подходящи служители

През тези години ни се довериха над 250 клиенти и то не еднократно, да работим съвместно по подбор на персонал, изграждане на системи за оценка , преструктурирания, обучения, управленско консултиране, лизинг на персонал.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, за добрата съвместна работа, за доверието, което имат в нас, за това, че работят с нас в добри и лоши времена и най-вече за коректността и удоволствието да намираме съвместни работещи решения.